Sănătatea oamenilor ar trebui să fie întotdeauna prioritară, chiar dacă economia suferă?

Mulțumim! În prezent, punem oamenilor din întreaga Europă aceleași întrebări. Ai dori să mai răspunzi la câteva dintre ele?

Ar trebui să fie obligatorie purtarea măștii în toate spațiile publice?


Ar trebui ca școlile să rămână deschise mereu pe tot parcursul pandemiei?


Ar trebui ca țările europene mai bogate să ajute țările europene mai sărace în lupta împotriva coronavirusului?


Ar trebui ca toate țările europene să accepte refugiați?


Este Rusia o amenințare pentru Europa?


Ar trebui ca în toate orașele europene să fie interzis traficul auto?


Îți mulțumim pentru răspunsuri!

Ai dori să cunoși pe cineva dintr-o altă țară europeană care a răspuns diferit la aceleași întrebări? Atunci, alătură-te nouă pentru "Europe Talks!"


"Europe Talks" este un eveniment care conectează oameni de pe întregul continent pentru conversații individuale. Pe baza răspunsurilor tale, îți vom face cunoștință cu altcineva dintr-un alt colț al Europei, care nu este de acord cu tine, dar care dorește să discute pe baza opiniilor și să împărtășească experiențele sale.

Apoi, pe  December 13, 2020, tu și alte câteva mii de participanți vă veți întâlni match-ul pentru un apel video online. Vei fi, de asemenea, invitat să te alături evenimentului nostru digital "Europe Talks", prima întâlnire europeană online de acest gen.

Vrei să te alături? Grozav! Pentru a finaliza înregistrarea, te rugăm să răspunzi la câteva întrebări în limba engleză pentru a vă prezenta viitorului match. ( "Europe Talks" este realizat de organizații media din peste 20 de țări diferite, deci discuția ta individuală va fi probabil în limba engleză.) Aproape am terminat. Te rugăm să furnizezi câteva informații despre tine, astfel încât să vă putem găsi un match

Codul tău poștal va fi folosit pentru a găsi o persoană potrivită pentru tine cu care să discuți.
Pentru pasul următor avem nevoie de numărul tău de telefon mobil pentru a-ți confirma înregistrarea. Te rugăm să reții faptul că participarea este posibilă numai cu un număr de telefon mobil valid.
Odată cu transmiterea dumneavoastră, sunteți de acord cu Terms and conditions pentru Europe Talks, precum și cu declarația de confidențialitate a datelor de pe acest site web.