Πρέπει η προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό να είναι πρώτη προτεραιότητα, ακόμα και όταν η οικονομία υποφέρει;

Σε ευχαριστούμε! Ρωτάμε τον κόσμο ανά την Ευρώπη τις ίδιες ερωτήσεις. Θα ήθελες να απαντήσεις σε μερικές ακόμα;

Η χρήση μάσκας πρέπει να είναι υποχρεωτική σε όλους τους δημόσιους χώρους;


Πρέπει τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας;


Πρέπει οι πλουσιότερες ευρωπαϊκές χώρες να βοηθούν τις πιο φτωχές ευρωπαϊκές χώρες στη μάχη κατά του κορονοϊού;


Πρέπει όλες οι ευρωπαϊκές χώρες να είναι υποχρεωμένες να υποδέχονται πρόσφυγες;


Η Ρωσία συνιστά απειλή για την Ευρώπη;


Πρέπει όλες οι ευρωπαϊκές πόλεις να είναι ελεύθερες από αυτοκίνητα;


Σε ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σου!

Θα ήθελες να γνωρίσεις κάποιον από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ο οποίος απάντησε σε αυτές τις ερωτήσεις διαφορετικά; Αν ναι, τότε πάρε μέρος στο Europe Talks.


To Europe Talks (13 Δεκεμβρίου 2020) είναι μια εκδήλωση που συνδέει ανθρώπους ανά την ευρωπαϊκή ήπειρο για συζητήσεις ένας προς έναν. Με βάση τις απαντήσεις σου, θα σου συστήσουμε κάποιον από διαφορετική γωνιά της Ευρώπης, ο οποίος διαφωνεί μαζί σου, αλλά θέλει να συζητήσει τις απόψεις του και να μοιραστεί τις εμπειρίες του πάνω στα ερωτώμενα θέματα.

Τότε, στις 13 Δεκεμβρίου εσύ και χιλιάδες άλλοι συμμετέχοντες θα γνωρίσετε τον συνομιλητή σας για μια συζήτηση μέσω βιντεοκλήσης. Επίσης θα προσκληθείς στην ψηφιακή μας εκδήλωση Europe Talks, την πρώτη ευρωπαϊκή online συνάντηση αυτού του είδους.

Ενδιαφέρεσαι; Πολύ ωραία! Για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, παρακαλείσαι να απαντήσεις μερικές ερωτήσεις στα αγγλικά προκειμένου να συστηθείς στο μελλοντικό σου συνομιλητή.  To Europe Talks διοργανώνεται από οργανισμούς μέσων ενημέρωσης σε περισσότερες από 20 χώρες, οπότε η συζήτηση που θα κάνεις θα είναι πιθανότατα στα αγγλικά.

Σχεδόν τελείωσες. Παρακαλείσαι να παρέχεις μερικές πληροφορίες για τον εαυτό σου, ώστε να μπορούμε να βρούμε ένα συνομιλητή για σένα.

Ο ταχυδρομικός κώδικας θα χρησιμοποιηθεί για να βρεθεί ένα ταίρι για σένα στη συζήτηση.
Στο επόμενο βήμα, χρειαζόμαστε τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου ώστε να επιβεβαιώσουμε την εγγραφή σου. Υπόψιν ότι η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο με ένα έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου.
Με την αποδοχή σου συμφωνείς με τους όρους συμμετοχής για το Europe Talks καθώς και με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων αυτού του ιστότοπου.