Ar trebui ca zborurile interne să fie interzise în toate țările europene?

Vă mulțumim! În prezent, adresăm aceleași întrebări oamenilor din întreaga Europă. Doriți să ne răspundeți la mai multe întrebări?

Ar trebui ca țările europene să accepte mai mulți refugiați?


Ar trebui ca toate țările europene să interzică vânzarea de mașini noi pe bază de combustibili fosili până în 2030?


Ar trebui ca vaccinarea împotriva coronavirusului să fie obligatorie în Uniunea Europeană?


Ar trebui ca toate țările europene să introducă un venit de bază necondiționat?


Ar trebui ca UE să excludă statele membre dacă acestea încalcă standardele democratice?


Ar trebui să fie recunoscute căsătoriile între persoane de același sex în toate țările europene?


Ar trebui să fie legalizată marijuana în UE?


Este Europa prea dependentă de energia din Rusia?


Vă mulțumim pentru răspunsuri!

Mii de europeni tocmai au răspuns la aceste întrebări, iar mulți dintre ei au o opinie complet diferită față de cea pe care ați exprimat-o dvs.


Ați dori să cunoașteți pe cineva care a răspuns diferit la aceste întrebări? Atunci vă invităm la  Europe Talks 2021! În funcție de răspunsurile pe care le-ați dat, vă vom prezenta o persoană dintr-un alt colț al Europei, care nu este de acord cu dvs., dar care este dornic să discute opiniile sale și să-și împărtășească experiențele.
 După conversație, dacă v-a plăcut experiența, vă puteți înscrie pentru a cunoaște pe cineva nou!
 
 Sunteți de acord? Perfect! Pentru a finaliza înscrierea, vă rugăm să răspundeți la câteva întrebări pentru a vă prezenta viitorului interlocutor. 
 
 (Europe Talks 2021 este organizat de instituții media din peste 20 de țări diferite, așa că discuția dvs. individuală va fi probabil în limba engleză.)

Sunteți aproape gata. Vă rugăm să ne oferiți câteva informații despre dvs., astfel încât să vă putem găsi un interlocutor potrivit.

Codul dvs. poștal va fi folosit pentru a găsi o persoană din apropiere.
În etapa următoare, avem nevoie de numărul dvs. de telefon mobil pentru a confirma înscrierea. Vă rugăm să luați în considerare că participarea este posibilă numai cu un număr de telefon mobil valabil.
Prin trimiterea formularului dvs. sunteți de acord cu Termeni și condiții pentru Europe Talks 2021, precum și cu declarația privind protecția datelor personale de pe acest site.